Floating


Floating is geschikt voor iedereen die wil ontspannen en zijn geest wil verruimen

In de floatingcabine gevuld met 500l water en 475kg Epsonzout ontstaat er een natuurlijke ontspanningsmodus omdat je lichaam weinig tot geen prikkels meer ontvangt van buitenaf. De cabine is donker en doordat je alles kan afsluiten word dit ook geluidsdicht. Het wegnemen van al deze prikkels in combinatie met de warmte 34.7°C drijft de stress uit je weg, je hartslag en hersenfrequentie dalen, je bloeddruk en spierspanning zakken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het ontspanningsniveau dat je tijdens een floatingsessie haalt vergelijkbaar is met de REM-slaap, er zijn er zelfs die beweren dat 1 uur floating gelijk staat met 6 uur slaap.

Floating is geschikt voor iedereen die wil ontspannen en zijn geest wil verruimen. Van de werkende mens die moeilijk tot rust kan komen tot de topsporter die een manier zoekt om zijn lichaam te doen herstellen, iedereen is welkom.

floating

Contacteer ons


Yay! Message sent.
Error! Please validate your fields.
Neem gerust contact met me op

Heeft u het gevoel dat ik u kan helpen? Wil je graag een ziektebeeld of probleem afstemmen en bekijken of orthomoleculaire geneeskunde een oplossing kan bieden voor u? Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Prijs 50euro/ consultatie. Langer dan uur is er een meerprijs van 15euro/ 15min.

Contact details
Biezestraat 32
B-9220 Hamme

timmy.carle@gmail.com
00 32 52.200.111