Biologische natuurwetenschappen


Biologische natuurwetten zijn al zo oud als het leven zelf

Waarom ben ik nu ziek?

De relatie tussen lichaam en geest is al langer bekend.

Een arts heeft aan deze relatie zijn leven gewijd.
Na het verlies van zijn zoon, kreeg de arts teelbalkanker.

Hij vroeg zich af of er een verband kon bestaan tussen deze traumatische gebeurtenis en zijn ziekte.

Als zeer begaafd arts is hij de kankergevallen in het ziekenhuis waar hij werkte, gaan onderzoeken en zag dat emotionele conflicten en confronterende gebeurtenissen in relatie stonden met ziekte. Dit heeft na lang onderzoek tot een buitengewoon inzicht geleid van linken tussen ziekte en emoties (conflicten). Hij heeft hierdoor de 5 ijzeren wetten van kanker blootgelegd.

Later heeft hij zijn mening herzien, want deze biologische wetten gingen niet alleen op voor kanker, maar voor alle ziekten… Alles wat als lichamelijk ongemak wordt aanzien heeft een verklaring. Door de juiste kennis is ziekte voorspelbaar en geneesbaar… Hij bewees hierbij dat elke ziekte een biologisch nut heeft. Leer de biologische wetten kennen en je zal inzicht krijgen in je ziekteproces.
Dit zal ervoor zorgen dat je je lichaam gaat begrijpen wat dan op zijn beurt tot de genezing kan leiden. Kennis, begrip en inzicht leiden nu eenmaal tot genezing.

Als je gaat begrijpen dat het lichaam, als deel van de natuur, nooit fouten maakt en enkel gevolg geeft aan fysieke, emotionele en chemische stress, zal u zien dat lichamelijke toestanden biologische gevolgen zijn van deze stress (fysiek, emotioneel of chemisch).

 

natuurwetten

Contacteer ons


Uw bericht werd goed verzonden
Er ging iets mis tijdens het verzenden van uw bericht. Probeer nogmaals.
Neem gerust contact met me op

Heeft u het gevoel dat ik u kan helpen? Wil je graag een ziektebeeld of probleem afstemmen en bekijken of orthomoleculaire geneeskunde een oplossing kan bieden voor u? Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Contact details
Biezestraat 32
B-9220 Hamme

timmy.carle@gmail.com
00 32 52.200.111